Vanaf donderdag 6 januari 2022 is Jeroen van Koningsbrugge terug met een tweede seizoen van Kamp Van Koningsbrugge. Een nieuw seizoen met 15 gewone burgers die één van de zwaarste opleidingen van Nederland aandurven: die van de Special Forces.

Wie haalt de eindstreep?

In het nieuwe seizoen van Kamp Van Koningsbrugge staat Jeroen van Koningsbrugge wederom voor een uitdaging: vind 15 gewone burgers die mentaal en fysiek sterk genoeg zijn om één van de zwaarste opleidingen van Nederland aan te kunnen: die van de Special Forces. Van Koningsbrugge levert zijn mensen af aan een team van zeer ervaren Commando-specialisten.

Ray-Dai-1280x720-V2.jpg
Commando-instructeurs Dai en Ray
Ray-Dai-1280x720-V2.jpg

Ook Commando's Ray en Dai keren dit seizoen terug. Onder hun leiding worden de cursisten zowel fysiek als mentaal tot het uiterste gedreven. Een uniek experiment waarin alleen plek is voor de allersterksten. Wie haalt de eindstreep en wie niet? Van Koningsbrugge neemt de taak op zich om zijn mannen en vrouwen een hart onder de riem te steken. Een nieuw seizoen met nieuwe burgers die de loodzware beproeving aangaan op een nieuw, ruig en uitdagend terrein.

De 15 nieuwe cursisten

Dit zijn de 15 burgers die de loodzware training van de Special Forces aangaan. 

Kamp van Koningsbrugge is vanaf donderdag 6 januari 2022 te zien bij AVROTROS om 20.35 uur op NPO 1

Deel dit artikel