Met een compleet nieuw uniform start de volgende fase. Alles in deze fase is ter voorbereiding op dé eindmissie. Alleen niet iedereen mag door... Wie haalt de eindstreep van Kamp Van Koningsbrugge Special Edition? *Let op dit artikel bevat spoilers.

2 EXITS

Voor de volgende fase van start gaat stopt Kamp Van Koningsbrugge voor twee cursisten: Boris en Iris. Benieuwd waarom? Bekijk de extra video’s onderaan dit artikel!

De meest heftige test tot nu toe

Daphne, Edino en Wouter gaan door. Vanaf nu wordt er getest of ze alle belangrijke lessen die ze geleerd hebben op de juiste manier kunnen inzetten. Een verlaten sanatorium is het toneel voor de opdracht ‘actie-intelligentie’. Zijn de cursisten van Jeroen na dagen afzien nog helder genoeg om informatie te verwerken en te handelen onder zware druk?

Zowel fysiek als mentaal zullen ze flink worden uitgedaagd. Dit wordt de meest heftige test tot nu toe. Wanneer de cursisten denken dat het stopt, begint het pas net...

Gegijzeld

De cursisten staan aan het begin van een urenlange gijzeling. Ze hebben geen idee wat hen te wachten staat. Hoe dealen ze met extreme stress terwijl ze tegelijkertijd mentaal volledig worden uitgeput? Cursist Edino krijgt een heftige herbeleving uit zijn jeugd, ook Wouter en Daphne worden mentaal extreem uitgedaagd.

De mannen die verantwoordelijk zijn voor de ondervraging zijn in het echte leven professionele ondervragers die worden ingezet in oorlogsgebieden over de hele wereld.

Dé eindmissie

De laatste dag van de opleiding is aangebroken. Ter voorbereiding op de allesbepalende eindmissie krijgen Daphne, Edino en Wouter de laatste wapenles. In een verlaten dorp wordt een diplomaat door gewapende terroristen gevangen gehouden. Het is aan Daphne, Edino en Wouter om alles op alles te zetten, ongezien het dorp binnen te komen de vijand uit te schakelen en de diplomaat te bevrijden. Wie haalt het einde? 

Deze cursisten halen het einde van Kamp Van Koningsbrugge Special Edition:  

UITZENDING TERUGKIJKEN

Deel dit artikel