Wat hebben de BN’ers in hun mars? In Kamp Van Koningsbrugge Special Edition heeft Jeroen van Koningsbrugge tien bekende burgers gevonden die de loodzware training van de commando’s aandurven en bereid zijn om de uitdaging van hun leven aan te gaan.

Wie haalt het einde?

Presentatrice en journaliste Natasja Gibbs, YouTuber en presentatrice Iris Enthoven, spreker en Kinderen van Ruinerwold’ Edino van Dorsten, acteur Tarikh Janssen, oud Oranje Leeuwin en manager Ajax vrouwen Daphne Koster, zanger Ruben Annink, presentatrice en verslaggever Celine Huijsmans, acteur Niels Gomperts, drummer van Chef'special Wouter Prudon en oud Drag Race Holland finalist Boris Scheurs, beter bekend als My Litte Puny, gaan de uitdaging aan. Wie van de bekende burgers lukt het om het einde te halen van deze beproeving?

De trailer van Kamp Van Koningsbrugge Special Edition

Geen speciale behandeling

De bekende burgers worden onder de vakkundige leiding van het inmiddels welbekende commando-duo, Ray en Dai, aan deze extreme opleiding onderworpen. Ook deze cursisten worden zowel fysiek als mentaal flink uitgedaagd door een special-forces eenheid. Ze worden in deze editie voor dezelfde pittige uitdaging gesteld als bij de gewone burgers, er is geen speciale behandeling. Jeroen zorgt voor de mentale ondersteuning tijdens de training.

Leer hier de cursisten van Kamp Van Koningsbrugge Special Edition beter kennen.

Kamp Van Koningsbrugge Special Edition is vanaf donderdag 13 oktober te zien bij AVROTROS om 20:35 uur op NPO 1

Deel dit artikel