Kamp Van KoningsbruggePreloader
Kamp Van Koningsbrugge

Kamp Van Koningsbrugge

IJzeren discipline en wilskracht zijn nodig om een van de zwaarste opleidingen van Nederland te kunnen volbrengen. Die van de Special Forces, de best getrainde militaire eenheid van ons land. In Kamp Van Koningsbrugge Special Edition ondergaan 10 bekende burgers deze loodzware training.

Wie haalt het eind van dit unieke experiment waarbij zowel fysiek als mentaal het uiterste wordt gevraagd? Jeroen van Koningsbrugge is daar om zijn rekruten een hart onder de riem te steken.

Special Edition

Vanaf 13 oktober 2022 keert Kamp Van Koningsbrugge terug. Wat hebben de BN’ers in hun mars? In Kamp Van Koningsbrugge Special Edition heeft Jeroen van Koningsbrugge tien bekende burgers gevonden die de loodzware training van de commando’s aandurven en bereid zijn om de uitdaging van hun leven aan te gaan.

De Special Forces

Het Korps Commandotroepen is de meest specialistische eenheid van het Nederlandse leger. De Special Forces worden ingezet bij geheime, risicovolle operaties, overal ter wereld. De opleiding is loodzwaar en slechts 3 procent haalt zijn groene baret. Het Korps Commandotroepen opent opnieuw zijn deuren voor gewone burgers en zo wordt een inkijkje gegeven in de bijzondere wereld van de Special Forces.

kamp_van_koningsbrugge_dai_jeroen_ray.jpg
Vlnr: Dai, Jeroen en Ray
kamp_van_koningsbrugge_dai_jeroen_ray.jpg