Kamp Van KoningsbruggePreloader
Kamp Van Koningsbrugge

Kamp Van Koningsbrugge

IJzeren discipline en wilskracht zijn nodig om een van de zwaarste opleidingen van Nederland te kunnen volbrengen. Die van de Special Forces, de best getrainde militaire eenheid van ons land. In Kamp Van Koningsbrugge ondergaan vijftien gewone burgers deze loodzware training.

Wie haalt het eind van dit unieke experiment waarbij zowel fysiek als mentaal het uiterste wordt gevraagd? Jeroen van Koningsbrugge is daar om zijn rekruten een hart onder de riem te steken.

Seizoen 2

Vanaf 6 januari 2022 keert Kamp Van Koningsbrugge terug. In een serie van negen afleveringen volg je de trainingen en trainingsmissies van vijftien nieuwe deelnemers. Onder leiding van instructeurs Ray en Dai, worden de rekruten gepokt en gemazeld. De twee commando-experts halen het uiterste uit de kandidaten en weten precies wat ze willen zien in een commando. Met een schat aan operationele ervaring waaronder acht buitenland missies achter de vijandelijke linies, kennen zij het klappen van de zweep en weten als geen ander wie commando-waardig is… en wie niet.

De Special Forces

Het Korps Commandotroepen is de meest specialistische eenheid van het Nederlandse leger. De Special Forces worden ingezet bij geheime, risicovolle operaties, overal ter wereld. De opleiding is loodzwaar en slechts 3 procent haalt zijn groene baret. Het Korps Commandotroepen opent opnieuw zijn deuren voor gewone burgers en zo wordt een inkijkje gegeven in de bijzondere wereld van de Special Forces.

kamp_van_koningsbrugge_dai_jeroen_ray.jpg
Vlnr: Dai, Jeroen en Ray
kamp_van_koningsbrugge_dai_jeroen_ray.jpg