Het AVROTROS Vrijdagconcert is de mooiste muzikale start van uw weekend! Wij presenteren een rijk gevuld seizoen waarin we vijf componisten herdenken, de stad Utrecht eren, een nieuwe artist in residence verwelkomen en veel ruimte bieden aan jong talent.

Elke vrijdagavond om 20.15 uur gebeurt het: dan komt de mooiste klassieke muziek tot leven in de prachtige Grote Zaal van TivoliVredenburg in Utrecht. Het AVROTROS Vrijdagconcert is de concertserie met het grote repertoire en aandacht voor bijzondere, vaak onbekende muziek uit Nederland en daarbuiten. In de nieuwe seizoensbrochure leest u alles over seizoen ‘22-’23.:

  • Cellist Ella van Poucke is de nieuwe artist in residence
  • 'Odes & Hommages' aan het Radio Filharmonisch Orkest, het Groot Omroepkoor, het publiek, de muziek, de vrijheid, de vreugde en aan Utrecht
  • Weer veel aandacht voor nieuwe noten, het AVROTROS Vrijdagconcert geeft compositieopdrachten waardoor ook dit jaar veel fonkelnieuw werk het licht ziet; 
  • Groot symfonisch werk wordt afgewisseld met theatrale producties, zoals afgelopen seizoen met In The Living Room.

Dat, en meer, in 33 prachtige concerten. En daar kunt u bij zijn! In de seizoensbrochure vindt u het concertoverzicht, interviews en achtergrondartikelen. Vraag hem geheel vrijblijvend aan via onderstaand formulier.

Vraag vrijblijvend het magazine aan

  • Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt m.b.t. AVROTROS Vrijdagconcert. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden en verwijderd na drie maanden.
Deel dit artikel