Aanstormende muziektalenten krijgen in talententraject AVROTROS Klassiek presenteert! een podium. Kennismaken met het talenttraject? Vraag nu vrijblijvend en zonder kosten de debuut-cd van Ella van Poucke aan samen met het Klassiek magazine.

Naast onze klasieke muziekprogramma's op radio en televsie en onze goed bezocht concertseries, startten we het afgelopen jaar een nieuw talententraject: AVROTROS Klassiek presenteert! Aanstormende jonge muziektalenten duiken de opnamestudio in om hun debuut-cd op te nemen en treden op in de AVROTROS-radioprogrammering. Daarmee draagt AVROTROS bij aan de ontwikkeling van het klassieke talent van de toekomst. AVROTROS Klassiek-leden ontvangen drie keer per jaar deze debuut-cd's. 

Ella van Poucke (25) is een van de grootste cellisten van haar generatie. Vorig jaar zomer speelde Ella samen met pianist Caspar Vos( 30) het voorprogramma van het Prinsengrachtconcert. Nu heeft zij samen met hem haar debuut-cd op voor AVROTROS Klassiek presenteert! opgenomen.

Deze cd (incl. magazine) is, zolang de voorraad strekt, kosteloos en vrijblijvend aan te vragen. U kunt slechts 1 cd per adres aanvragen. 

Vraag uw gratis kennismakingsexemplaar aan

  • angle-down
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. Ze worden eenmalig gebruikt om u te benaderen over het talentprogramma.

Deel dit artikel