Aanstormende muziektalenten krijgen in AVROTROS Klassiek presenteert! een podium. Lezers van Trouw mogen gratis kennismaken met dit talententraject. Vraag nu vrijblijvend de debuut-cd van Chimaera Trio aan samen met het Klassiek magazine.

Naast onze klasieke muziekprogramma's op radio en televsie en onze goed bezocht concertseries, zijn we ook gestart met een nieuw talententraject: AVROTROS Klassiek presenteert!Aanstormende jonge muziektalenten duiken de opnamestudio in om hun debuut-cd op te nemen en treden op in de AVROTROS-radioprogrammering. Daarmee draagt AVROTROS bij aan de ontwikkeling van het klassieke talent van de toekomst. AVROTROS Klassiek-leden ontvangen drie keer per jaar deze debuut-cd's.

Chimaera Trio
Klarinettiste Annemiek de Bruin (26), celliste Irene Kok (29) en pianist Laurens de Man (26) vormen samen het Chimaera Trio. Ze wonnen de publieksprijs van de Storioni Ensemblewedstrijd en de eerste prijs bij het Tristan Keuris Kamermuziekconcours. Door de steun van AVROTROS Klassiek presenteert!  heeft het trio inmiddels zijn debuut-cd opgenomen. Op het album staat werk van onder meer Fauré, Bruch, Mahler en Rota. 

Deze cd (incl. magazine) is, zolang de voorraad strekt, kosteloos en vrijblijvend aan te vragen. U kunt slechts 1 cd per adres aanvragen. 

clock update 23 dec 2019, 10:01

Deze actie is inmiddels verlopen.

Deel dit artikel