Enchantée! Maak kennis met de jonge Franse zangeres Marie Oppert. Zij staat sinds haar kindertijd op de planken en is gefascineerd door musical. Ze houdt van de magische kracht waarmee een verhaal wordt verteld via theater, song en dans.

Enchantée

Op haar debuutalbum voor Warner Classics zingt ze een persoonlijke combinatie van Franse musicalliederen en het Broadway-repertoire, aangevuld met enkele Franse chansons die haar dierbaar zijn. Van het overbekende 'Over the Rainbow' uit The Wizard of Oz en 'I Got Rhythm' uit Girl Crazy tot een duet met operadiva Natalie Dessay uit Cinderella.

Les Paraluies de Cherbourg

Wij kennen Marie Oppert nog van haar hoofdrol als Geneviève Emery in de theatervariant van Jacques Demy's film Les Parapluies de Cherbourg (1964) opgenomen in 2014 in het Theatre du Châtelet in Parijs. Lees hier meer over deze bijzondere beeldregistratie.

Wij mogen 5 exemplaren weggeven van Enchantée. Het enige wat u hoeft te doen om in aanmerking te komen om een cd te winnen, is het goede antwoord geven op de volgende vraag:

Op Enchantée zingt Marie Oppert ook het liedje Y'a d'la Joie. Wie is de schrijver van dit lied?
De prijsvraag loopt t/m dinsdag 6 oktober. De winnaars komen naderhand op deze pagina te staan.

Prijsvraag (verlopen)

De winnaars van de cd Enchantée van Marie Oppert zijn: Dhr. Nijenhuis uit Ede, Mevr. Runge uit Musselkanaal, Dhr. Mortiaux uit Groesbeek, Mevr. Ouwehand-Struijk uit Dordrecht, Dhr. Wortel uit Den Haag. Van harte gefeliciteerd!

N.b. In verband met het coronavirus worden de cd's op een later moment verstuurd.

Deel dit artikel