Jess Gillam is een jonge Engelse saxofonist die in hoog tempo carrière maakt. Ze bereikte als eerste saxofonist ooit de finale van de BBC Young Musician of the Year. In 2018 speelde ze op de beroemde Last Night of the Proms, het slot van de zomerconcertserie in de Royal Albert Hall. Haar debuut cd verscheen vorig jaar. Naast haar werkzaamheden als musicus presenteert Jess op BBC Radio 3 wekelijks haar eigen programma, This Classical Life

Time

Het album biedt een caleidoscoop aan werken die beïnvloed zijn door minimal music – muziek van onder meer Mychael Nyman, Philip Glass, Brian Eno, Max Richter en Björk.

Over Time zegt ze zelf: "Ik wilde met Time een wereld brengen waar je als luisteraar tot rust kunt komen, kunt reflecteren en je energie weer op kunt laden."

'Het album volgt op muzikale wijze het verloop van een dag en het passeren van de tijd. Wie daar induikt en het over zich heen laat komen, voelt zich aan het eind hopelijk weer opgeladen en energiek'.

blockquote
Ik wilde met Time een wereld brengen waar je als luisteraar tot rust kunt komen, kunt reflecteren en je energie weer op kunt laden.
Jess Gillam

Wij mogen 5 exemplaren weggeven van Time. Het enige wat u hoeft te doen om kans te maken op deze cd, is de volgende vraag beantwoorden:
Wat is de titel van de debuut cd van Jess Gillam?

Prijsvraag (verlopen)

De prijsvraag is verlopen. De winnaars komen binnenkort op deze pagina te staan.