Na het succes van de realityseries 'Bloed, zweet, en snaren - De mensen van het Concertgebouworkest' (2013) en 'Bloed, zweet, en blaren - De mensen van Het Nationale Ballet' (2014) start AVROTROS het najaar van 2015 met de productie van een nieuwe serie: 'Bloed, zweet en aria's - De mensen van de Nationale Opera'.

Jubileum
De Nationale Opera – gevestigd in Amsterdam en onderdeel van de overkoepelende organisatie Nationale Opera & Ballet – viert in het seizoen 2015-2016 haar 50-jarig jubileum.

Succes
Sleutel tot een al decennia durend succes zijn de mensen die bij De Nationale Opera werken. Van operadirecteur Pierre Audi, chef-dirigent Marc Albrecht en de topzangers uit binnen- en buitenland tot de gastdirigenten, de regisseurs, de artistieke staf, het koor en de mensen van de techniek-, kostuum- en decorafdeling; iedereen draagt zijn steentje bij.

Achter de schermen
In de realityserie Bloed, zweet en aria's – De mensen van De Nationale Opera wisselen stress, hartstocht en geluksmomenten elkaar af. Zowel op het podium als achter de schermen, maar ook thuis. Zo geeft de serie, die uitgezonden wordt in de herfst van 2015, de kijker een exclusieve blik in de wereld van De Nationale Opera.

De Haaien
Bloed, zweet en aria’s wordt geproduceerd door De Haaien. AVROTROS is vereerd dat De Nationale Opera zijn medewerking aan deze serie heeft toegezegd.

Deel dit artikel