YouTube-kanaal AVROTROS Klassiek heeft de grens van 350.000 abonnees bereikt! Dit hoogtepunt volgt op eerdere mijlpalen; zo zijn er sinds de start in 2008 al meer dan 150 miljoen weergaven behaald. 

Speciaal voor deze gelegenheid is er een "Epic Finale Compilation" gemaakt, met muzikale hoogtepunten uit onze AVROTROS opnames:

Tchaikovksy, Grieg, Beethoven et al. - Epic Finale Compilation

YouTube AVROTROS Klassiek

Op AVROTROS Klassiek zijn beelden te vinden van de beste orkesten en musici ter wereld, zoals complete concerten die samen met NPO Radio 4 worden geproduceerd in de series Het Zondagochtend Concert (vanuit Het Concertgebouw) en het AVROTROS Vrijdagconcert (vanuit TivoliVredenburg).

Maar ook meerdere jaargangen van het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht van Janine Jansen en vele concerten van Festival Oude Muziek en het Prinsengrachtconcert. Janine Jansen, het Koninklijk Concertgebouworkest, Het Radio Filharmonisch Orkest en Groot Omroepkoor, Jaap van Zweden, Jean-Yves Thibaudet, Yuja Wang, The King’s Singers, Jordi Savall, Anna Fedorova, Ray Chen, Lucas & Arthur Jussen: het is slechts een kleine greep uit de schatkamer vol HD-concerten.

Nog niet geabonneerd op het kanaal van AVROTROS Klassiek? Meld je nu aan en krijg als eerste te horen wanneer we weer een nieuw prachtig concert online hebben gezet!

Meld je hier aan

Geniet hier nog even van de best bekeken video van het YouTube-kanaal met meer dan 36 miljoen weergaven:

Rachmaninovs ‘Tweede pianoconcert’ door pianiste Anna Fedorova:

Deel dit artikel