Heb je ook zo genoten van Krabbé zoekt Chagall en kun je er geen genoeg van krijgen? Dan hebben we goed nieuws, want de serie is uit op dvd en wij mogen tien exemplaren weggeven. Vul de prijsvraag onderaan de pagina in om mee te doen met de winactie. - WINACTIE VERLOPEN

clock update 30 sep 2020, 7:16
Winactie verlopen

Je kunt niet meer meedoen aan deze winactie. De winactie is inmiddels verlopen. 

In de voetsporen van Marc Chagall

In Krabbé zoekt Chagall reist Jeroen Krabbé in de voetsporen van de kunstenaar die zijn hele leven op de vlucht is geweest. Chagalls leven is een aangrijpende, spannende reis door de moderne wereldgeschiedenis. Hij woonde en werkte op talloze prachtige en bijzondere locaties. Jeroen reist naar Vitebsk, Moskou, Sint-Petersburg, Parijs, Berlijn, New York, Zuid-Frankrijk en Jeruzalem om het levensverhaal te vertellen van een kunstenaar wiens werk én leven zeer kleurrijk waren.

Jeroen Krabbé: ‘Chagall schilderde een droomwereld. Zwevende dieren en mensen, half dier- half mens. Alles kon. Picasso zei ooit: "Ik weet niet waar hij dat allemaal vandaan heeft. Er moet een engel in zijn hoofd zitten." Ik ga in deze reeks op zoek naar die engel in zijn kop. Wat speelde zich allemaal af in dat brein? Chagall was mijn held in mijn kindertijd. En dat is misschien ook niet zo gek, want eigenlijk moet je zijn werk met het brein van een kind bekijken.'

Kans maken op de dvd van Krabbé zoekt Chagall? - WINACTIE VERLOPEN

Wil je nog langer genieten van de serie of je enthousiasme delen met een ander? Vul dan onderstaand formulier in en beantwoord de vraag. Wie weet win jij dan de dvd van Krabbé zoekt Chagall.    

Let op: je kunt t/m dinsdag 29 september 2020 meedoen. We verloten de dvd's onder de deelnemers met het juiste antwoord en nemen uiterlijk 5 oktober per mail contact op met de winnaars.  

Deel dit artikel