Ter gelegenheid van haar eerste verjaardag organiseert online platform 24 classics zaterdag 24 mei een concert in een oude loods met pianiste Daria van den Bercken, DJ Uncut en cellist Brendan Jan Walsh.

Een roestige loods is het podium voor een uniek en veelzijdig programma. Daria van den Bercken is niet de enige die topstukken komt spelen. Daarnaast kan het publiek muziek verwachten van cellist Brendan Jan Walsh en losgaan op de muziek van DJ Uncut die tot 3.00 uur zal spelen. Voetjes van de vloer dus!

Befaamd pianiste Daria van Bercken speelt tijdens het hoofdprogramma Händel, Beethoven en Scarlatti. Deze pianiste associeer je misschien niet gelijk met Dance, toch is Daria dance-expert van 24 Classics. Daarnaast speelt de pianiste regelmatig in het programma Tiende van Tijl. Ze staat bekend om haar unieke en originele acts, waaronder piano spelen op grote hoogte. Tijdens haar programma High on Handel hing ze met een piano aan een hijskraan tijdens het spelen. Een roestige loods moet dus een eitje zijn voor haar.

Cellist Brendan Jan Walsh zal een strakke uitvoering spelen van Bach’s cello suites onder begeleiding van de beats van DJ Uncut. Over dit optreden zegt hij: “Als ik Bach niet laat omdraaien in zijn graf, dan laat ik hem ten minste zijn beenderen wiegen”.

Uitvoerenden:

Pianiste Daria van den Bercken

Cellist Brendan Jan Walsh

DJ Uncut

Programma:

Scarlatti, Handel, Beethoven en Bach vanuit een bijzondere concertzaal op een cultureel industrieterrein midden in Amsterdam.

Locatie

Zaterdag 24 mei, Amsterdam Roest, Czaar Peterstraat 213, 22:00 tot 03.00.

Deel dit artikel