Zaterdag 5 juli speelt Thomas Beijer in het Muziekgebouw aan ’t IJ een selectie van de mooiste Spaanse pianomuziek. Het documentaireconcert Canción y Danza is een pianoconcert afgewisseld met filmbeelden van filmregisseur Lucas van Woerkom. Met onderstaande kortingscode kunt u er maar voor 20,50 euro naar toe!

Al vanaf zijn studiejaren is Thomas Beijer verzot op Spaanse muziek. Door naar de muziek te luisteren, stelde hij zich de idyllische Spaanse zee en de uitgestrekte vlaktes voor. Zo werd hij verliefd op Spanje, ook al was hij er nooit geweest.

Spanje

Vorig jaar besloot Beijer samen met Lucas van Woerkom door Spanje te reizen. Met een camera op zak gingen zij op zoek naar datgene wat hij tot dusver alleen in de Spaanse muziek had gehoord. Hieruit is het docuconcert Canción y Danza voortgevloeid. Een prachtig pianoconcert met Spaanse muziek en filmbeelden.

Korting

U kunt nu met AVRO-korting voor 20,50 euro in plaats van 29,50 euro kaarten bestellen voor zaterdag 5 juli. Bij het bestellen hoeft u alleen de kortingscode in te vullen.

Wilt u gebruik maken van deze actie? Bestel uw kaarten en vul de couponcode in. De korting wordt dan automatisch verrekend.

Couponcode: AVROBEI

Uitvoerden

Thomas Beijer, piano

Lucas van Woerkum, film

Programma

Isaac Albéniz uit de suite Iberia: Evocación / El Puerto / El Albaicín

Joaquín Rodrigo uit Cuatro Piezas para Piano: Plegaria de la Infanta de Castilla

Enrique Granados El Pelele

Thomas Beijer Poema del Cante Jondo

Federico Mompou Canción y Danza V / uit Impresiones Intimas: Secreto

Manuel de Falla Fantasia Baetica

Locatie

Zaterdag 5 juli, 20.15 uur – Muziekgebouw aan ’t IJ Amsterdam

Zie voor meer informatie:

http://www.muziekgebouw.nl/agenda/Concerten/4015/

Deel dit artikel