Zondag 28 september staat Den Bosch in het teken van kamermuziek.

Zondag 28 september staat de binnenstad van ’s-Hertogenbosch volledig in het teken van kamermuziek. En, zoals de naam al zegt, vinden deze concerten ook daadwerkelijk thuis in de huiskamers van inwoners van Den Bosch!

Stichting Vrienden Kamermuziek ’s-Hertogenbosch presenteert Festival Kamerklanken 2014. De artistieke leiding is in handen van klarinettiste Céleste Zewald. De concerten vinden plaats in een kleine en intieme entourage; niet alleen woonkamers, maar ook bijzondere panden, Museum Slager en het Stadhuis aan de Markt komen aan bod. Een unieke kans om ensembles zoals het Matangi Kwartet, Berlage Saxofoon Kwartet en Fresco Trio van heel dichtbij mee te maken.

Waar?

Zondag 28 september 2014. Het openingsconcert, met Céleste Zewald en het Matangi Kwartet, vindt plaats in het Stadhuis aan de Markt. De locaties van de middagconcerten zijn verspreid over de hele stad; zo speelt het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet in de woonkamer van de heer en mevrouw Hendriks op de Verwersstraat en het Seldom Sene Blokfluit Kwintet staat in Sociëteit Amicitia en de Zwarte Arend op de Peperstraat. Bekijk de site voor alle locaties.

Wanneer? Het openingsconcert begint om 11.00 en de middagconcerten om 14.00, 15.30 en 17.00. Met een Passe Partout kunt u de hele dag langs alle woonkamers trekken, maar de concerten zijn ook los te bekijken. Voor meer informatie over de concerten en de kaartverkoop, bekijk de site van het festival.

Deel dit artikel