Pathé zendt een reeks live registraties uit van bekende opera’s.

De live registraties komen vanuit The Metropolitan Opera in New York. In de bioscoopzaal kunt u in uw comfortabele, rode stoel genieten van de opera op een groot scherm, in HD. Door de vele close-ups heeft u een prachtig zicht op de artiesten en hun kostuums. Onder andere Carmen van Bizet, Il Barbiere di Siviglia van Rossini en Les Contes D’Hoffmann van Offenbach komen voorbij. 

Carmen van Bizet

Zaterdag 1 november is de live registratie van de opera Carmen. Deze betoverende productie van Richard Eyres presenteert Bizets meeslepende melodrama, met mezzosopraan Anita Rachvelishvili in de titelrol van ongelukkige zigeunerin. Haar wanhopige minnaar en soldaat Don José wordt gespeeld door Aleksandrs Antonenko en Ildar Abdrakazov vertolkt de opschepperige stierenvechter Escamillo. De opera wordt gedirigeerd door Pablo Heras-Casado.

Win kaarten!

(verlopen)

We mogen 5x2 kaarten weggeven voor de live registratie van Carmen op 1 november in een Pathé naar keuze (kijk voor de locaties en tijden op de website van Pathé). We verloten de kaarten onder de inzenders met het juiste antwoord op de volgende vraag: Hoeveel opera’s worden er dit seizoen bij Pathé live getoond?

De winnaars zijn: mevr. Herber, mevr. van den Berg, mevr. Andeweg, dhr. Geraats en dhr. Drost. Van harte gefeliciteerd!

Heeft u niet gewonnen? Er zijn nog kaarten verkrijgbaar aan de kassa en via de website van Pathé.

Bekijk een trailer van de opera Carmen:

 

Deel dit artikel