Op 22 januari brengen het Radio Filharmonisch Orkest en het Groot Omroepkoor o.l.v. maestro Stenz de onderwereld tot leven: pop meets klassiek!

Tivoli en Vredenburg zijn samen en daarmee komen twee werelden elkaar. Pop en klassiek slaan de handen in één en presenteren het programma Pieces of Tomorrow: klassiek in een nieuw jasje. Er is geen dresscode (ook niet voor het 80-koppige orkest), ze beginnen iets later, de musici introduceren kort wat ze gaan spelen, je biertje mag mee naar binnen, dj St. Paul is de host, visuals ondersteunen het verhaal en verder spreekt de muziek voor zich – die heeft geen aanpassing nodig.

Piece nr. 3 - Kancheli

Op 22 januari staat muziek van de Georgische componist Giya Kancheli op het programma. Het is heftige muziek , gebracht door orkest èn groot koor. Met ‘Styx’ brengen master of ceremony Paul en maestro Stenz je de onderwereld in met grillige klanken en filmische sferen. Dompel je onder in het grauw en grijs van januari, met prachtige bijpassende muziek. En het leuke is: Kancheli zelf zal aanwezig zijn tijdens deze bijzondere editie van Pieces of Tomorrow!

Kancheli - Styx | Grote zaal van TivoliVredenburg te Utrecht | 21.00 – 22.00 uur | Toegangsprijs: 12 euro

Ga voor meer informatie en de kaartverkoop naar de website van Pieces of Tomorrow.

Vrijdag

van Vredenburg

Vrijdag 23 januari wordt hetzelfde programma van Pieces of Tomorrow in TivoliVredenburg gespeeld. Dit concert, dat om 20.00 uur begint, is live mee te kijken op de website van de Vrijdag van Vredenburg.

Bekijk de trailer van Pieces for Tomorrow:

 

Deel dit artikel