24 & 25 sep: klassiek voor iedereen in poptempel Paradiso en in de open lucht in het Vondelpark in Amsterdam! Met optredens van onder meer Lisa Jacobs, Isabelle van Keulen en Hannes Minnaar.

The Paradiso Orchestra & 24classics

 

Woensdag 24 september staat Paradiso in het teken van de beste muziek aller tijden. Poptempel Paradiso stelt zich hierbij open voor alle bestaande genres; van jazz tot hiphop en klassiek. En hoe kan het ook anders: de top 24 van deze lijst bevat veel klassieke werken. Deze 24 nummers zullen tijdens deze avond vertolkt worden door The Paradiso Orchestra, een gelegenheidsensemble van musici uit verschillende Nederlandse ensembles en orkesten, in samenwerking met de website www.24classics.com. Ook komen er een paar solisten optreden, onder andere pianist Ivo janssen en violiste Lisa Jacobs. De presentator van de avond is Floris Kortie, muzieksamensteller bij Classic FM en expert op 24classics.

 

Wanneer? 24 september, vanaf 20.30

Waar? Paradiso Amsterdam

Voor meer informatie, kijk op de website van Paradiso.

 

Classics at the Park

Heeft u de volgende dag nog geen genoeg van klassieke muziek, kom dan naar het Vondelpark in Amsterdam. Donderdag 25 september vindt daar van 17.00 tot 19.30 de eerste Classics at the Park plaats. Op verschillende buitenpodia wordt er muziek gemaakt door meer dan 30 musici, o.a. Isabelle van Keulen, Noa Wildschut, Hannes Minnaar en het Van Baerle Trio. Ook draagt Edwin Rutten zijn steentje bij, en zijn er verschillende verrassingsacts. Classics at the Park is een samenwerking van VondelCS en Aangenaam Klassiek, waarvan Isabelle van Keulen dit jaar ambassadrice is.

Wanneer? 25 september, van 17.00 tot 19.30 uur

Waar? Vondelpark Amsterdam (ter hoogte van VondelCS) 

Voor meer informatie, kijk op de website van VondelCS.

 

Deel dit artikel