Voor de rubriek 'De Torenkamer' is het radioprogramma Opium op 4 op zoek naar dichters, componisten en kunstenaars die het leuk vinden om vijf dagen achtereen in een torenkamer aan het Vondelpark te werken aan een eigen project!

VondelCS

In grote afzondering vijf dagen werken aan een eigen project - alles wat je al heel lang van plan bent maar waar je steeds niet aan toe komt. Dat kan nu in VondelCS, het compleet verbouwde filmmuseum in het Vondelpark. Een week lang vormt een heuse torenkamer in dit gebouw jouw atelier en uitvalsbasis. Een kleine lichte ruimte aan een groot en mooi park.

In de uitzending

Het werkproces van de kunstenaar wordt dagelijks gevolgd in de uitzending van Opium op 4 dat vanuit dit gebouw uitgezonden wordt. Op vrijdag wordt het werk onthuld tijdens de live-uitzending.

Geef je op!

Lijkt het je leuk om je op een inspirerende plek voor vijf dagen op een eigen project te kunnen storten en je ervaringen te delen met de rest van Nederland? Stuur dan een e-mail met je portfolio of website naar opiumop4[at]avrotros[dot]nl

Opium op 4 is hét cultuurprogramma op Radio 4, dagelijks live uitgezonden tussen 22:30 en 00:00 uur, waarin muziek, theater, literatuur en beeldende kunst centraal staan. Meer informatie vind je op opiumop4.radio4.nl

Deel dit artikel