Het NPO Radio 4-programma De Klassieken is op zoek naar het allerleukste koor van Nederland! De inzendtermijn is inmiddels gesloten. In de week van maandag 13 juni worden de genomineerden bekendgemaakt.

Nederland telt meer dan 15.000 koren. Popkoren, kamerkoren, shantykoren, oratoriumverenigingen... Van de grote stad tot het kleinste gehucht wordt er in koorverband vol overtuiging gezongen. En elk koor heeft zo zijn eigen verhaal. Bepaalde rituelen, bijzonder repertoire, een excentrieke dirigent, hechte vriendengroepen, een bijzondere onstaansgeschiedenis of memorabele concerten.

Het leukste koor van Nederland

Het NPO Radio 4-programma De Klassieken zoekt het allerleukste koor van Nederland. Heeft jouw koor een bijzonder verhaal en wil je dat graag met de rest van Nederland delen? Laat het De Klassieken weten en maak kans op een schitterende prijs voor het hele koor! De inzendtermijn is inmiddels gesloten. In de week van maandag 13 juni worden de genomineerden bekendgemaakt.

De prijs

Op vrijdag 24 juni wordt 'Het leukste koor van Nederland' onthuld in een speciale korenuitzending van De Klassieken. Het winnende koor wordt uitgenodigd voor een concert van het beste koor van Nederland - Het Groot Omroepkoor - in TivoliVredenburg, inclusief hapjes, drankjes en een meet en greet met het Groot Omroepkoor zelf!

Deel dit artikel