Tijdens de Nationale Museumweek 2017 duikt Lucas De Man in de geschiedenis van iconische kunstwerken uit de Nederlandse museumcollecties. Deze keer gaat hij op zoek naar een bijzonder kunstwerk in iedere Nederlandse provincie. Binnenkort wordt de lijst met werken bekendgemaakt en kan je jouw kennis en vragen met hem delen.

In het televisieprogramma Man en Kunst duikt Lucas De Man volledig in de geschiedenis van een bijzonder kunstwerk! Aan de hand van persoonlijke verhalen, feiten en weetjes kom je in dit programma alles te weten. Dit doet hij vijf avonden in de week van 3 t/m 9 april 2017 op NPO2, tijdens de Nationale Museumweek. Nieuw dit jaar is dat hij extra online vlogs gaat maken waarbij uit iedere provincie in Nederland een kunstwerk aan bod komt.

Lucas is al druk bezig met de voorbereidingen voor de zoektocht naar bijzondere kunstwerken uit de 12 Nederlandse provincies! Binnenkort maken we de lijst met kunstwerken bekend en kan je al je kennis en vragen over deze werken met hem delen.

Houd onze site en social media kanalen in de gaten!

Man en Kunst | 3-9 april 2017 | NPO 2

Deel dit artikel