Vanaf 1 november 2014 kunnen bezoekers van het Stedelijk Museum de Mood App gebruiken als audiotour die aansluit bij hun stemming. De app wordt gelanceerd tijdens de Museumnacht en is vanaf dan gratis te downloaden.

Creatieve audiotour

De Mood App van het Stedelijk Museum geeft de bezoeker de mogelijkheid om een audiotour te maken die aansluit bij je stemming. Of je nu brak, bang, verdrietig, verliefd, mysterieus of vrolijk bent, de Mood App past zich aan. De Mood App is ingesproken door de Blikopeners, dit zijn jonge rondleiders die met een kritische open blik het Stedelijk Museum toegankelijker maken voor leeftijdgenoten. Bezoekers die enthousiast zijn over de app kunnen zelf een tour samenstellen en delen met vrienden.

Lancering tijdens de Museumnacht

De Mood App wordt voor het eerst beschikbaar voor het publiek tijdens de Museumnacht op 1 november 2014. Bezoekers kunnen dan gratis gebruik maken van de app. Ook verzorgen de Blikopeners live 'mood tours' met speciale stemmingen - jaloezie, boosheid, schaamte en verlangen - die passen bij de tentoonstelling 'Bad Thoughts'.

Deel dit artikel