Van 12 t/m 17 maart 2016 vindt de vijfde editie van Festival Jong Talent Schiermonnikoog plaats. Vanuit de hele wereld komen in maart meer dan zestig toptalenten naar ‘Schier’ om op te treden en masterclasses te volgen. Onder hen zijn winnaars en finalisten van nagenoeg alle grote Nederlandse concoursen. Ook maken musici van de Academie van het Koninklijk Concertgebouworkest en de Muziekkapel Koningin Elisabeth hun opwachting.

Naast de talrijke concerten en masterclasses programmeert Festival Jong Talent Schiermonnikoog in samenwerking met Natuurmonumenten stilte-excursies, een nachtelijke sterrenwandeling, een jutterstocht, vogelexcursies en een tocht naar Kaap Kobbeduinen.

Vakantie

“De verbinding met het eiland maakt het festival uniek”, vertelt organisator Georges Mutsaerts. “Het grootste deel van Schiermonnikoog heeft de status van Nationaal Park. De natuur, de wind, de zee, de vogels en de stilte brengen de muziek dichter bij de festivalbezoeker. Het festival verbindt de mensen met elkaar, met de muziek en met het eiland. De meeste bezoekers blijven meerdere dagen waardoor het festival beleefd wordt als een vakantie.”

Prijsvraag

We geven twee passe-partouts voor Festival Jong Talent Schiermonnikoog weg, waarmee u alle programmaonderdelen van het festival kunt meemaken. De winnaar van de twee passe-partouts is mevr. Heldens uit Venray. Van harte gefeliciteerd en veel plezier!

Festival Jong Talent Schiermonnikoog: van zaterdag 12 t/m donderdag 17 maart 2016. Ga voor meer informatie en de kaartverkoop naar de site van Festival Jong Talent Schiermonnikoog.

Proef de sfeer van het festival:

 

Deel dit artikel