Geniet jij iedere donderdagavond ook zo van de verhalen achter de grote Nederlandse meesterwerken in ons televisieprogramma ‘Het Geheim van de Meester’? En zou je de reconstructies wel eens met eigen ogen willen zien? Kom dan naar Het Geheim van de Meester College.

Op dinsdagavond 4 oktober geeft het team van Het Geheim van de Meester je een unieke blik achter de schermen. Teamleider Jasper Krabbé, kunstschilder Charlotte Caspers, restaurator Michel van de Laar, materiaaldeskundige Joris Dik, timmerman Berd Visscher en producent Marc Pos vertellen over de totstandkoming van de serie en hun bevindingen. Wat hebben ze ontdekt? Wat verraste ze? Welke obstakels kwamen ze tegen? Bovendien kun je de reconstructies die in de serie gemaakt zijn bewonderen.

Locatie en tijd

Het Geheim van de Meester College met aansluitend een bezichtiging van de reconstructies vindt dinsdag 4 oktober om 19:30 uur plaats in VondelCS in Amsterdam.

Kosten

Een ticket voor deze avond kost €12,50 voor niet-leden en €10,- voor leden (inclusief koffie/thee vooraf en een drankje naar keuze achteraf).

Aanmelden

Het College is uitverkocht.

Tijdens deze avond worden er filmopnames gemaakt. Let op: Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar. OP=OP

Het Geheim van de Meester | donderdag 20.30 | NPO2.

Kijk voor meer informatie en extra video's: avrotros.nl/geheimvandemeester

Deel dit artikel