Met: De cast van Bloedverwanten Actrice en zangeres Berget Lewis gaat naar de musical The Bodyguard en ontmoet er hoofdrolspeelster Romy Monteiro. Ann Demeester bezoekt in Amersfoort Land Art

Na drie seizoenen van de dramaserie op tv, is Bloedverwanten nu ook op het toneel te zien. De rollen van Anton de Winter, Iris, Fien en Esther worden gespeeld door dezelfde acteurs als in de serie: Derek de Lint, Saskia Temmink, Henriëtte Tol en Tanja Jess. Cornald Maas heeft een ontmoeting met hen.

The Bodyguard

Actrice en zangeres Berget Lewis bezocht voor Opium de musical The Bodyguard, die op 27 september in première ging. Ze ontmoette er onder andere hoofdrolspeelster Romy Monteiro.

Expeditie land art

Van 19 september 2015 t/m 3 januari 2016 is in Kunsthal KAdE de tentoonstelling ‘Expeditie land art’ te zien, georganiseerd rondom de publicatie van het gelijknamige boek van Sandra Smallenburg. Museumdirecteur Ann Demeester bezocht in Amersfoort deze expositie over landschapskunst.

Yentl en De Boer

Yentl en De Boer zijn deze week gewoon weer aanwezig, om ons opnieuw te verrassen met een eigenzinnig lied tegen de achtergrond van de culturele actualiteit.

 

Uitgezonden op 1 oktober 2015

 

Deel dit artikel