Te gast zijn Waldemar Torenstra, Hajo Bruins, Jacqueline Blom, Sharon Kovacs en Oscar Holleman. Emily Ansenk bezoekt museum De Pont in Tilburg en live muziek is er van Happy Camper.

In deze uitzending onder andere aandacht voor de film Wolflady en de theatervoorstelling Welkom in de familie.

Waldemar Torensta

Waldemar Torenstra speelt de hoofdrol in de toneelbewerking van Harry Mulisch' bestseller De ontdekking van de hemel. De acteur neemt met Cornald Maas het culturele nieuws door.

Sharon Kovacs

De film Wolflady (2014) van regisseur Daan Willekens gaat over de muzikale reis van de zangeres Sharon Kovacs en haar producer Oscar Holleman. Kovacs en Holleman zijn te gast en vertellen over de film waarin de twee roerige beginjaren uit de carrière van Kovacs aan bod komen. Ook zal Kovacs – wegens haar bontcapes, pruiken en donkere kleding ‘Wolflady’ genoemd – live optreden in de uitzending. De documentaire Wolflady is te zien tijdens IDFA.

Welkom in de familie

De theatervoorstelling Welkom in de familie is een bittere komedie waarin de bizarre naam van een baby op komst een enorme chaos veroorzaakt. Acteurs Hajo Bruins en Jacqueline Blom komen in de uitzending vertellen over de nieuwe voorstelling.

Robert Zandvliet

Emily Ansenk - directeur van de Kunsthal in Rotterdam - bezoekt de tentoonstelling Stones en Sketches van kunstenaar Robert Zandvliet in Museum de Pont in Tilburg.

Happy Camper

En een muzikaal optreden van Happy Camper!

Uitgezonden op 15 november 2014

Deel dit artikel