Cornald Maas bezoekt met fans van acteur Jon van Eerd de komedie Harrie Babba. Verder o.a. een optreden van zangeres Sandra van Nieuwland.

De dames van Toren C - Margôt Ros en Maike Meijer - gaan op uitnodiging van Opium naar de theatervoorstelling 'De snoepwinkel is gesloten' van cabaretduo Yentl en de Boer. Yentl en de Boer combineren hierin hun muzikale hoogstandjes met absurdistische sketches en personages. Thema? Goed getimed egoïsme. Want zeg nou zelf: wat heeft dat altijd rekening houden met anderen jou eigenlijk ooit opgeleverd? Precies.

HarrieBabba

Cornald Maas bezoekt met fans van acteur en kluchtkoning Jon van Eerd de komedie 'HarrieBabba', met Van Eerd in de hoofdrol. In de voorstelling moet Harrie Vermeulen als geest uit de lamp gehoorzamen aan elke willekeurige gek die hem uit de lamp tovert.

Jan van Scorel - Een Hemelse Ontdekking

En we hebben aandacht voor de tentoonstelling 'Spaanse Meesters uit de Hermitage', met topstukken uit de late 16de en 17de eeuw, de Gouden Eeuw van de Spaanse schilderkunst. Met onder andere werken van Goya en Velázquez.

Uitgezonden op 26 november 2015

Deel dit artikel