Actueel magazine met reportages, optredens en gesprekken rond belangwekkende culturele gebeurtenissen. Met onder andere Hanneke Groenteman en Jenny Arean

Op donderdag 29 oktober bezoekt Cornald Maas de solovoorstelling ‘Bed & Breakfast’. In deze door Thomas Verbogt geschreven monoloog, speelt Debby Petter een vrouw die terugkijkt op haar leven. Op haar achttiende kreeg ze een kind dat ze moest afstaan en nadien nooit gezien of gezocht heeft. Hoeveel tijd heeft ze nog om dit grote gemis goed te maken? Eerder speelde Debby Petter de intrigerende eenakters ‘Ik ben er nog’ en ‘Gaandeweg’.

Voort!

Hanneke Groenteman bezoekt voor Opium de theatervoorstelling ‘Voort!’, van Alex Roeka, een zanger die ze al jaren volgt. Toen Roeka een sabbatical nam, pakte dat ‘even niets doen’ zo slecht uit, dat hij het advies kreeg om er onmiddellijk mee te stoppen. Een advies dat hij graag opvolgde, met enorme inspiratie tot gevolg. In de voorstelling 'Voort!' zingt hij liedjes over het leven, de liefde, teleurstelling, de tegenwoordige tijd en hoe het allemaal zo gekomen is.

En verder...

Onder andere actrice en zangeres Jenny Arean, die vertelt over de nalatenschap van Wim Sonneveld. 

Uitgezonden op 29 oktober 2015.

 

Deel dit artikel