Te gast zijn zangeres Trijntje Oosterhuis, presentator Tijl Beckand, zanger Jamai Loman en 3FM-dj Annemieke Schollaardt.

Aan de vooravond van haar vertrek naar Wenen is Trijntje Oosterhuis te gast. De zangeres staat op dinsdag 19 mei in de halve finale van het Eurovisie Songfestival.

Trijntje Oosterhuis

Wat zijn de verwachtingen van Trijntje Oosterhuis ten aanzien van haar Songfestival-deelname en hoe gaat zij om met die van het publiek na het grote succes van vorig jaar? Cornald bespreekt de concurrentie met Trijntje en staat stil bij andere hoogtepunten uit haar succesvolle muzikale carrière. Natuurlijk brengt de zangeres het nummer Walk Along ten gehore.

Songfestival

Presentator Tijl Beckand, zanger Jamai Loman en 3FM-dj Annemieke Schollaardt delen hun liefde voor het Songfestival. Zij duiken in de geschiedenis van het grootste muziekevenement ter wereld en kiezen hun favoriete festival-evergreen. Het drietal buigt zich ook over de concurrentie van Trijntje’s Walk along. Welke landen maken een goede kans? Is het Rusland dat uitgerekend dit jaar met een vredesboodschap komt? Of Finland met een punkband bestaande uit verstandelijk gehandicapten? Of gaat Australië misschien verrassen? Het land doet dit jaar voor het eerst mee omdat het Songfestival 60 jaar bestaat.

Uitgezonden op 7 mei 2015

Deel dit artikel