Ben je ieder weekend in de Kunsthal te vinden, draag je het Bonnefantenmuseum een warm hart toe of mis je nooit een tentoonstelling in De Fundatie? Dan willen wij met jou naar het museum.

Voor de rubriek Naar het museum met in ons kunstmagazine MUZE willen we weten wat jouw favoriete museum is. Samen met jou bezoeken we het museum. We interviewen je over wat kunst voor jou betekent en wat je zo goed aan het museum vindt. Bovendien word je er door ons gefotografeerd. Het interview wordt vervolgens in MUZE geplaatst.

blockquote
Naar kunst kijken maakt mij gelukkig
Timia Rugenbrink, geïnterviewd in MUZE #3
Naar het museum met MUZE

Let op! Om deel te kunnen nemen dien je kunstlid van AVROTROS te zijn. Nog geen lid?

Geef je op

Stuur een foto van jezelf terwijl je op de bank naar je favoriete televisieprogramma kijkt en vul onderstaand formulier in.

Onderstaande gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het het aanmelden als deelnemer van de rubriek Naar het museum met in MUZE. We vragen je naam en e-mailadres om contact op te nemen, zodra je bent geselecteerd. Op basis van je foto en het museum van je keuze bepalen we de volgorde van deelname. Je postcode en huisnummer hebben we nodig om te verifiëren of je kunstlid bent. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derden en worden na drie maanden verwijderd. 

[Headerfoto door: © Ninette Schostack]

Vul hier je gegevens in

  • Max. bestandsgrootte 4MB, toegestane types JPG, PNG
Deel dit artikel