Het programma Maestro gaat weer beginnen. Dit jaar kunt u zelf meedoen!

Ben je een violist en heb je altijd al een keer aan de andere kant van het orkest willen staan? Of ben je IT-specialist die elke dag programmeert met Bach? Grijp dan nu je kans!

In 2014 krijgen niet alleen BN-ers de kans om voor het Maestro Orkest te staan, ook drie onbekende mensen mogen het orkest leiden. Onder begeleiding van de coaches van Maestro gaan drie enthousiaste mensen aan de slag met een bekend partituur. Ze leren welke stappen er aan het dirigeren zelf vooraf gaan en uiteraard krijgen ze de kans om dit stuk met het Maestro Orkest uit te voeren.

Online

De cursus wordt volledig opgenomen en de afleveringen worden tijdens de uitzendperiode van Maestro geplaatst op avrotros.nl/maestro en op Social Media.

Beschikbaarheid

De cursus en de opnames nemen ongeveer vijf dagdelen in beslag en deze kunnen zowel doordeweeks als in het weekend vallen. Om mee te kunnen doen, moet je in ieder geval op 25 oktober en 14 november 2014 beschikbaar zijn, de overige data zijn nog niet bekend. We vragen dus vooral dat je een flexibele agenda hebt.

Wie mag zich inschrijven?

Vanaf 18 jaar mag iedereen zich inschrijven. Je hoeft geen muzikant te zijn of noten te kunnen lezen. Passie voor muziek is de enige vereiste. Dus schrijf je voor 1 oktober 2014 in en wie weet sta jij een maand later voor het Maestro Orkest!

Meld je nu aan via de site van Maestro.

Deel dit artikel