Begin 2016 starten de opnames van een nieuw seizoen Maestro! De BN'ers die in het nieuwe seizoen van Maestro hun dirigeerkunsten zullen laten zien zijn zanger René Froger, acteur Patrick Stoof, zangeres Leona Philippo, atlete Marlou van Rhijn, acteur en zanger Ferry Doedens, columniste en schrijfster Aaf Brandt Corstius, cabaretière Karin Bloemen en televisiemaker Daan Boom.

Het succesvolle TV-programma Maestro keert terug in 2016. Vanaf zondag 17 januari doet een nieuwe groep BN’ers, onder leiding van Frits Sissing, een poging om het dirigentenvak onder de knie te krijgen. De BN’ers die in het nieuwe seizoen van Maestro in de race zijn voor de gouden baton zijn zanger René Froger, acteur Patrick Stoof, zangeres Leona Philippo, atlete Marlou van Rhijn, acteur en zanger Ferry Doedens, columniste en schrijfster Aaf Brandt Corstius, televisiemaker Daan Boom en cabaretière Karin Bloemen. Vanaf zondag 17 januari is Maestro elke zondag om 20.20 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Jury

In dit nieuwe seizoen maakt de Nederlandse dirigent Vincent de Kort zijn opwachting als juryvoorzitter, hij vervangt hiermee dirigent Otto Tausk. Samen met violiste Isabelle van Keulen en contrabassist Dominic Seldis beoordeelt De Kort de prestaties van de deelnemers. De opnames vinden in januari 2016 plaats in de Philharmonie in Haarlem en zijn toegankelijk voor publiek. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar via de website van AVROTROS.

Bestel uw kaarten

Begin 2016 zijn er zeven opnames van het nieuwe seizoen Maestro. U kunt deze opnames bijwonen! Ga naar de website van de Philharmonie in Haarlem om uw kaarten te bestellen. De opnames vinden plaats op 11, 13, 24, 26 en 30 januari, en 13 en 22 februari 2016.

Deel dit artikel