De strijd om de gouden baton barst los! Actrice en musicalster Simone Kleinsma, radio-dj en presentator Bram Krikke, journalist en presentator Henk Spaan, actrice en cabaretière Plien van Bennekom, presentatrice en radio-dj Eva Cleven, journalist en presentator Pieter Jan Hagens en rapper en producer Sor zijn de deelnemers.

De eerste keer de baton vasthouden, de eerste keer op het podium met het orkest en natuurlijk ook de eerste foutjes. De kandidaten beleven hun vuurdoop en er is duidelijk nog werk aan de winkel... Traditiegetrouw horen de kandidaten pas een paar uur voor hun eerste dirigeerervaring welke muziek ze gaan dirigeren. 

Plien van Bennekom

Bram Krikke

Pieter Jan Hagens

Eva Cleven

Henk Spaan

Sor

Simone Kleinsma 

Muziek uit Maestro

Benieuwd welke muziek voorbijkomt in de eerste aflevering? Luister alvast de muziekstukken die de kandidaten dirigeren zodat je precies weet hoe de muziekstukken ‘horen’ te klinken.

Maestro AfterTalk op NPO 2 Extra

Dit seizoen is direct na de uitzending de Maestro AfterTalk te zien op NPO 2 Extra. Hierin neemt NPO Radio 4-dj Jet Berkhout samen met presentator Frits Sissing een kijkje achter de schermen. De eerste Maestro AfterTalk zie je zondag 5 december om 21.25 uur op NPO 2 Extra. 

NPO 2 Extra vind je op NPO Start of bij Ziggo op kanaal 222, bij KPN, Telfort en XS4ALL op kanaal 88 en bij T-Mobile op kanaal 381.

Deel dit artikel