Acht bekende Nederlanders zonder enige dirigeerervaring nemen het wekelijks tegen elkaar op in de muzikale afvalrace Maestro. Wie stuurt het Maestro orkest, het Orkest van het Oosten, het beste aan en mag zich meesterdirigent van 2019 noemen? 

De eerste aflevering van Maestro zie je zondag 27 oktober om 20:25 uur op NPO 1. Daarna is de uitzending op deze pagina terug te kijken. 

Dit seizoen nemen rapper Lange Frans, cabaretier Stefano Keizers, actrice Monic Hendrickx, presentatrice Natasja Froger, cabaretier Jörgen Raymann, actrice en presentatrice Tatum Dagelet, singer-songwriter Lucas Hamming en presentatrice Ria Bremer het tegen elkaar op in de strijd om de gouden baton. In de eerste aflevering beklimmen de kandidaten zonder enige voorkennis de bok. Ze krijgen pas een paar uur voor hun vuurdoop te horen welk muziekstuk ze moeten dirigeren. 

Maestro AfterTalk op NPO 1 Extra

Dit seizoen is direct na de uitzending de Maestro AfterTalk te zien op NPO 1 Extra. Hierin neemt NPO Radio 4-dj Jet Berkhout samen met presentator Frits Sissing een kijkje achter de schermen. De eerste Maestro AfterTalk zie je zondag 27 oktober om 21:30 uur op NPO 1 Extra. NPO 1 Extra vind je online op de website van NPO Start. Of op tv bij Ziggo op kanaal 128 en bij KPN op 76. Daarna is de uitzending op deze website terug te kijken. 

Deel dit artikel