Cabaretier Stefano Keizers, actrice Monic Hendrickx, actrice en presentatrice Tatum Dagelet, singer-songwriter Lucas Hamming en presentatrice Ria Bremer zijn nog in de race voor de titel meesterdirigent van 2019. De vierde aflevering van Maestro staat in het teken van het Songfestival!

De Songfestival-aflevering van Maestro zie je zondag 17 november om 20.25 uur op NPO 1. Daarna is de uitzending hier terug te kijken.

Speciaal voor deze aflevering staan OG3NE, Edsilia Rombley, Ruth Jacott, Waylon en natuurlijk de winnaar van het Eurovisie Songfestival 2019, Duncan Laurence, op het podium van de Philharmonie Haarlem. De kandidaten moeten niet alleen het Maestro orkest, Orkest van het Oosten, dirigeren, maar ook de zangers. 

Lucas & OG3NE

Lucas Hamming begeleidde deze aflevering de dames van OG3NE. Met het nummer Lights and Shadows zette het complete gezelschap een knallend optreden neer.

Monic & Waylon

Monic Hendrickx rockte op de bok met het nummer Outlaw in 'Em van Waylon. 

Stefano & Ruth Jacott

Stefano Keizers dirigeerde deze aflevering het nummer Vrede van Ruth Jacott. Hij was aan het genieten, maar is dat genoeg om het orkest en Ruth goed te kunnen begeleiden?

Ria & Edsilia Rombley

Ria Bremer stond samen met Edsilia Rombley op het podium tijdens de Songfestival-editie van Maestro. Terwijl Edsilia de sterren van de hemel (en aarde) zong, verloor Ria in haar enthousiasme haar ketting... 

Maestro AfterTalk op NPO 1 Extra

Dit seizoen is direct na de uitzending de Maestro AfterTalk te zien op NPO 1 Extra. Hierin neemt NPO Radio 4-dj Jet Berkhout samen met presentator Frits Sissing een kijkje achter de schermen. Maestro AfterTalk zie je elke zondag om 21:30 uur op NPO 1 Extra. NPO 1 Extra vind je online op de website van NPO Start. Of op tv bij Ziggo op kanaal 128 en bij KPN op 76. Daarna is Maestro Aftertalk op deze website terug te kijken. 

Deel dit artikel