Dit vijfde seizoen van Maestro kun je direct na de uitzending kijken naar Maestro AfterTalk op NPO 1 Extra. Hierin neemt NPO Radio 4-dj Jet Berkhout samen met presentator Frits Sissing een kijkje achter de schermen. 

Maestro AfterTalk zie je elke zondag om 21:30 uur op NPO 1 Extra. NPO 1 Extra vind je online op de website van NPO Start en op tv bij Ziggo op kanaal 128 en bij KPN op 76. Daarna is Maestro AfterTalk op deze website terug te kijken. 

In deze aflevering spreekt Frits met Natasja Froger, die nog steeds heel nerveus is als ze moet dirigeren. Jet spreekt ondertussen met Joost Hillen contrabassist die Tatum advies geeft: 'Vooral goed in je hoofd blijven tellen en laat je niet afleiden. Jij moet de baas zijn'. En Jet vraagt celliste Anne Knappstein naar het 'knipoogmoment' met Monic...

Ondertussen vraagt Frits aan Lucas hoe hij zijn haar volgende week gaat doen: 'Ligt eraan hoe het stuk is'. Ook het uiterlijk van Stefano komt aan bod, zijn metarmofose is niet onopgemerkt gebleven: 'Ik merk dat ik meteen een ander mens ben geworden'. 

Deel dit artikel