Dit vijfde seizoen van Maestro kun je direct na de uitzending kijken naar Maestro AfterTalk op NPO 1 Extra. Hierin neemt NPO Radio 4-dj Jet Berkhout samen met presentator Frits Sissing een kijkje achter de schermen. 

Maestro AfterTalk zie je elke zondag om 21:30 uur op NPO 1 Extra. NPO 1 Extra vind je online op de website van NPO Start en op tv bij Ziggo op kanaal 128 en bij KPN op 76. Daarna is Maestro AfterTalk op deze website terug te kijken. 

In deze aflevering hoort Frits de vriendin van Lucas uit over haar vriends dirigeerkunsten. En loopt hij altijd zonder sokken rond? Frits treft Tatum in een kring van vriendinnen en kijkt met haar haar optreden terug. Monic vertelt in het gezelschap van jurylid Dominic Seldis over het stemmetje in haar hoofd en het konijn in de koplampen. 

Jet Berkhout spreekt met verschillende de musici uit het orkest. Bij welke dirigent hebben ze het meest genoten? Ook loopt ze Stefano Keizers tegen het lijf. En er was tijdens de opnames van deze Maestro-aflevering een heus huwelijksaanzoek op het Maestro-podium. Hoe gaat het met deze geliefden?

Deel dit artikel