Frits Sissing blikt samen met presentatrice én klassieke muziekkenner Jet Berkhout terug op de show. Frits borrelt na met de Maestro's in spé en spreekt hen over de hoogte- en dieptepunten. Jet omringt zich met juryleden, coaches en musici en deelt de leukste klassieke weetjes en achtergronden.

Frits vindt het zo vlak na het afvalmoment in ieder geval een spannende avond, hij heeft dit in de geschiedenis van Maestro nog niet meegemaakt: 'De kandidaten hadden moeilijke stukken, en dan eindigen ze allebei met 49 punten!'. Het moge duidelijk zijn dat de kandidaten in de gevarenzone op hoog niveau gedirigeerd hebben. Jet gaat het orkest vragen naar hun keuze voor de afvaller...

blockquote
Ik ben nog steeds verbaasd
Simone Kleinsma in gesprek met Frits

Verschil tussen feest- en wereldmuziek

Maar eerst vraagt ze coach Micha wat eigenlijk het verschil is tussen de feestelijke klassiekers en de wereldmuziek én komt ze collega-presentator Ab Nieuwdorp tegen. 

Frits praat ondertussen met de kandidaten, die de schok nog even te boven moeten komen. Plien had een goede avond, ze vond het echt leuk. Haar gezin zat in de zaal en vertelt hoe Plien elke keer weer zenuwachtig is, maar ook geniet. 

Deel dit artikel