Frits Sissing blikt samen met presentatrice én klassieke muziekkenner Jet Berkhout terug op de show. Frits borrelt na met de Maestro's in spé en spreekt hen over de hoogte- en dieptepunten. Jet omringt zich met juryleden, coaches en musici en deelt de leukste klassieke weetjes en achtergronden.

Een spannende avond voor de kandidaten: ze moesten opnieuw afscheid nemen van een medekandidaat én het (ietwat strenge) jurycommentaar maakte veel indruk.

blockquote
Muziek is het allerbelangrijkste
Juryvoorzitter voor deze week, Miranda van Kralingen

Jet spreekt met de speciale juryvoorzitter, Miranda van Kralingen. Wat was haar indruk van de kandidaten? 'Bij een aantal hoorde ik echt de muziek, als ik dat terughoor, ben ik blij. Muziek is het allerbelangrijkste'

Voorspelling voor de komende weken

Frits spreekt ondertussen met de moeder en zus van Sor, die ontzettend trots zijn. Hoe ver denken ze dat Sor komt? Volgens zijn zus kan hij nog heel ver komen, want wat hij doet, doet 'ie goed, als hij ervoor gaat.

Zijn medekandidaat Pieter Jan had het iets moeilijker tijdens zijn moment op de bok. De tempowisselingen blijven lastig voor hem, en dat zijn misschien net de momenten waarop zijn dochter liever even wegkijkt... 

Deel dit artikel