Zondag 27 oktober zie je de allereerste aflevering van Maestro 2019, het jubileumseizoen. Beluister alvast de muziek die de kandidaten deze afleveringen zullen dirigeren. 

Bekijk de uitzending van Maestro op zondag 27 oktober om 20:25 uur op NPO 1. 

Lange Frans, Stefano Keizers, Monic Hendrickx, Natasja Froger, Jörgen Raymann, Tatum Dagelet, Lucas Hamming en Ria Bremer staan te trappelen om het dirigeervak eigen te maken. In de eerste aflevering beklimmen de kersverse kandidaten zonder enige kennis van zaken de bok. Een behoorlijke opgave! Wat ze daarvan maken zie je in de uitzending. Luister de muziek in de onderstaande Spotifylijst en weet hoe het ‘hoort’ te klinken. 

Nieuw: Maestro AfterTalk op NPO 1 Extra

Dit seizoen is direct na de uitzending de Maestro AfterTalk te zien op NPO 1 Extra. Hierin neemt NPO Radio 4-dj Jet Berkhout samen met presentator Frits Sissing een kijkje achter de schermen. De eerste uitzending van Maestro AfterTalk is te zien op zondagavond 27 oktober om 21:30 uur op NPO 1 Extra. NPO 1 Extra vind je online op de website van NPO Start en op tv bij Ziggo op kanaal 128 en bij KPN op 76. Daarna is de uitzending op deze website terug te kijken. 

Interview met de afvaller en de hele muziekstukken bij De Klassieken

Wil je de dag na de uitzending van Maestro één van de werken in z'n geheel horen? Of ben je benieuwd naar het verhaal van de afvaller van de week? Luister dan elke maandag naar De Klassieken op NPO Radio 4, gepresenteerd door Ab Nieuwdorp. Het gesprek met de afvaller hoor je tussen 10:00 en 10:30 uur.

Deel dit artikel