Zondag 3 november zie je de tweede aflevering van Maestro met het thema filmmuziek! Beluister alvast de muziek die de kandidaten deze afleveringen dirigeren. 

Bekijk de uitzending van Maestro op zondag 3 november om 20:25 uur op NPO 1. 

Stefano Keizers, Monic Hendrickx, Natasja Froger, Jörgen Raymann, Tatum Dagelet, Lucas Hamming en Ria Bremer hebben de vuurdoop overleefd. In de eerste aflevering stonden de kandidaten nog zonder enige voorkennis en ervaring op de bok, maar vanaf de tweede aflevering krijgen ze begeleiding. En dit keer is het thema: filmmuziek! Ben je benieuwd welke muziekstukken de kandidaten dirigeren? Luister de muziek in de onderstaande Spotifylijst. 

Nieuw dit seizoen: Maestro AfterTalk

Dit seizoen is direct na de uitzending de Maestro AfterTalk te zien op NPO 1 Extra. Hierin neemt NPO Radio 4-dj Jet Berkhout samen met presentator Frits Sissing een kijkje achter de schermen. De tweede uitzending van Maestro AfterTalk is te zien op zondagavond 3 november om 21:30 uur op NPO 1 Extra. NPO 1 Extra vind je online op de website van NPO Start en op tv bij Ziggo op kanaal 128 en bij KPN op 76. Daarna is Maestro AfterTalk terug te kijken op deze website.  

Deel dit artikel