• Algemeen
  • Home
  • Programma's
  • Evenementen
  • Producten
  • Word lid
  • Podcasts
facebooktwitterinstagramyoutube
avrotros-logo
npo-logo

Yvette van boven

  • De sopropo met kip van Nancy

    De sopropo met kip van Nancy

    Yvette gaat naar de Noordoostpolder, waar nog altijd wordt gepionierd: nu met frisse, heerlijke wijn en oude graansoorten op Schokland, en waar Yvette zich in de kassen tussen de tropische groenten zelfs even in Suriname waant. Zelf de sopropo met kip maken? Hieronder vind je het recept!

    25 dec 2020
  • Yoghurtplatbrood van de BBQ met specerijen van Schokland

    Yoghurtplatbrood van de BBQ met specerijen van Schokland

    Yvette gaat naar de Noordoostpolder, waar nog altijd wordt gepionierd: nu met frisse, heerlijke wijn en oude graansoorten op Schokland, en waar Yvette zich in de kassen tussen de tropische groenten zelfs even in Suriname waant. Zelf het yoghurtplatbrood maken? Hieronder vind je het recept!

    25 dec 2020
  • Tip: ei pocheren

    Tip: ei pocheren

    In Het Gooi maakt Yvette een heerlijke salade met gerookte vis én een gepocheerd eitje. Weten hoe je simpel een eitje pocheert? Je leest het hieronder. 

    24 dec 2020
  • Hartige boekweit bowl met gepocheerd ei en toppings

    Hartige boekweit bowl met gepocheerd ei en toppings

    Yvette gaat naar Het Gooi, waar ze de rijken nu eens links laat liggen en op bezoek gaat bij oude boerenfamilies, hele deftige duiven-bitterballen proeft en kookt met Blaricumse boekweit en gerookte vis. Zelf de boekweitpap maken? Hieronder vind je het recept! 

    24 dec 2020
  • Gerookte vissalade met mierikswortelroom

    Gerookte vissalade met mierikswortelroom

    Yvette gaat naar Het Gooi, waar ze de rijken nu eens links laat liggen en op bezoek gaat bij oude boerenfamilies, hele deftige duiven-bitterballen proeft en kookt met Blaricumse boekweit en gerookte vis. Zelf de gerookte vissalade maken? Hieronder vind je het recept! 

    24 dec 2020
  • Kastanjeragout met cantharellen

    Kastanjeragout met cantharellen

    Yvette gaat naar het Rijk van Nijmegen, waar ze duivels lekker Mariekenbrood gaat maken, nieuwerwets fermenteert en tovert in een ketel boven het vuur met alle heerlijkheden die groeien in het geheimzinnige voedselbos. Zelf de kastanjeragout maken? Hieronder vind je het recept!

    23 dec 2020
  • Nijmeegs Marikenbrood

    Nijmeegs Marikenbrood

    Yvette gaat naar het Rijk van Nijmegen, waar ze duivels lekker Marikenbrood gaat maken, nieuwerwets fermenteert en tovert in een ketel boven het vuur met alle heerlijkheden die groeien in het geheimzinnige voedselbos. Zelf het marikenbrood maken? Hieronder vind je het recept!

    23 dec 2020
  • Kijkje achter de schermen: de hoogtepunten van de crew van De Streken van Van Boven

    Kijkje achter de schermen: de hoogtepunten van de crew van De Streken van Van Boven

    Zit je ook likkebaardend voor je televisie bij het kijken van De Streken van Van Boven? Kun je je voorstellen hoe het team (inclusief hond Hughie) achter het programma zich heeft moeten voelen tijdens de opnamen!  We vroegen de makers wat hun hoogtepunten waren tijdens het maken van serie. 

    23 dec 2020
  • Zelf maken: Christoffeltaart

    Zelf maken: Christoffeltaart

    Yvette gaat naar de Maasvallei, waar ze teruggaat naar haar jeugd en de lievelingstaart van haar moeder leert maken, het geheim van de Limburgse vlaai proeft en haar oom en tante op balkenbrij met aardpeergelei trakteert. Zelf de Christoffeltaart maken? Hieronder vind je het recept!

    22 dec 2020
  • Balkenbrij met groenten uit de Historische Groentenhof

    Balkenbrij met groenten uit de Historische Groentenhof

    Yvette gaat naar de Maasvallei, waar ze teruggaat naar haar jeugd en de lievelingstaart van haar moeder leert maken, het geheim van de Limburgse vlaai proeft en haar oom en tante op balkenbrij met aardpeergelei trakteert. Zelf het gerecht met balkenbrij maken? Het recept vind je hieronder!

    22 dec 2020
  • Yvette's zuurdoop met dragonmosterd

    Yvette's zuurdoop met dragonmosterd

    Yvette gaat naar Scheveningen, waar ze een elegante garnalencocktail 2.0 maakt van zelfgepelde garnalen, versgerookte schar proeft en een heerlijk visje gaat bakken aan boord van een van de schepen.

    21 dec 2020
  • Recept: garnalencocktail 2.0

    Recept: garnalencocktail 2.0

    Yvette gaat naar Scheveningen, waar ze een elegante garnalencocktail 2.0 maakt van zelfgepelde garnalen, versgerookte schar proeft en een heerlijk visje gaat bakken aan boord van een van de schepen. De garnalencocktail zelf maken? Hieronder vind je het recept!

    21 dec 2020
  • Over AVROTROS
  • Organisatie & Bestuur
  • Vereniging
  • Jaarvergadering Verenigingsraad
  • Verkiezingen Verenigingsraad
  • Verantwoording
  • Historie
  • Vacatures
  • Nieuws
  • VondelCS
  • Service
  • Contact
  • Veelgestelde vragen
  • Nieuwsbrieven
  • Pers
  • Magazines
  • Privacy
  • Privacy
  • Responsible disclosure
  • Algemene voorwaarden
  • Cookie Verklaring
facebooktwitterinstagramyoutube

Blijf op de hoogte van jouw favoriete programma's

Up-to-date blijven? Dat kan! We verzamelen in de nieuwsbrief de allerleukste content. Meld je hier aan: