Het brein van de kijker wordt op de valreep van 2018 nog even flink op de proef gesteld. Victor Mids neemt tijdens zijn eerste theatershow MINDF*CK Live iedereen mee in zijn wereld waar niets is wat het lijkt. 

Voor een groot publiek laat de illusionist en arts zijn onverklaarbare illusies zien. Bijzonder is dat je ook zelf kunt meedoen en ondervinden hoe makkelijk je eigen hersenen en zintuigen voor de gek te houden zijn via deze website

De registratie van MINDF*CK Live is op oudjaarsavond te zien. Het wordt een magische show, bomvol illusies en interactieve experimenten waarbij Victor de bezoekers van zijn show recht onder hun neus trakteert op spectaculaire mindfucks. 

blockquote
Het is een show voor jong en oud. Je leert veel over je eigen brein, maar tegelijkertijd valt je mond ook continu open van verbazing.
Victor Mids

Ervaar zelf een MINDF*CK!
Het slotstuk van de show is een interactief experiment. Via www.avrotros.nl/foto is een document te downloaden zodat ook de kijker thuis mee kan doen. Druk het document af en laat je verbazen door de mindf*cks die deze show je op de laatste dag van het jaar brengt. Wordt het Parijs, Las Vegas, Cairo, Sydney of New York? 

MINDF*CK Live zie je op maandag 31 december om 20.30 uur op NPO 1!

Deel dit artikel