Voor het nieuwe seizoen van MINDF*CK is illusionist Victor Mids op de ABC-eilanden en in Suriname. Hij gebruikt de lokale tradities en cultuur om zich te laten inspireren voor zijn illusies. Onder tropische temperaturen krijgen toevallige passanten en bekende Nederlanders onverklaarbare illusies en wetenschappelijke experimenten voorgeschoteld.

Heerlijke televisie

'De nieuwe omgeving was niet alleen inspirerend, maar het is ook fijn dat veel mensen mij daar nog niet kennen. Het verrassingseffect is daardoor extra groot. En de reacties waren super uitbundig en enthousiast, dus dat levert heerlijke televisie op’, aldus Victor Mids.

Naast spraakmakende illusies op een schoolplein in Suriname, bevindt Victor zich ook op de zeebodem en viert hij Koningsdag op Curaçao. Daarnaast is hij thuis bij Barry Hay en heeft hij voor Lee Towers een bijzondere verrassing. Ook speelt Victor een levensgevaarlijk spel met Fajah Lourens en fietst hij met Humberto Tan een magische route door Paramaribo. Shirma Rouse neemt Victor mee in de Antilliaanse keuken.

MINDF*CK Caribbean is vanaf zaterdag 19 oktober om 20.25 uur te zien op NPO 1

Deel dit artikel