Afgelopen Oudejaarsavond werd het brein van de kijker nog eens op de proef gesteld door Victor Mids. Tijdens zijn allereerste theatershow MINDF*CK Live neemt hij iedereen mee in zijn wereld waar niets is wat het lijkt. Bijzonder is dat je zelf vanaf de bank kunt meedoen en ondervinden hoe makkelijk je eigen hersenen en zintuigen voor de gek te houden zijn...

Magische show

Voor een groot publiek in AFAS Live laat de illusionist zijn onverklaarbare illusies zien. De registratie van MINDF*CK Live was op oudjaarsavond te zien. Een magische show, bomvol illusies en interactieve experimenten waarbij Victor de bezoekers van zijn show recht onder hun neus trakteert op spectaculaire mindfucks.

Ervaar het zelf

Vanavond (3 januari) wordt de show nog eens herhaald. Zoals gezegd kun je thuis meedoen met een interactief experiment. Het enige wat je hier voor nodig hebt is een printer en een schaar. Via www.avrotros.nl/foto kun je een document downloaden. Druk het document af en laat je verbazen door de mindf*cks die deze show je brengt. Wordt het Parijs, Las Vegas, Caïro, Sydney of New York?

MINDF*CK Live (herhaling) zie je vanavond om 19:25 uur op NPO 3.

Heb je vanavond geen tijd om de show op televisie te kijken? Je kunt de hele uitzending ook online terugkijken:

MINDF*CK Live

Deel dit artikel