Tijdens Musical Awards: the Kick-off 2022 zie je verschillende voorproefjes van wat ons het komende theaterseizoen te wachten staat. Met de musicals The Prom, Les Misérables, Grease en nog veel meer. Bekijk hier alle optredens terug!

The Prom - Sta op en dans

Deze feelgood Broadway-musical komt voor het eerst naar Nederland, met in de hoofdrollen onder andere Joke de Kruijf, Juliette van Tongeren en meervoudig Award winnares Pia Douwes. 

Checkpoint Charlie - Voor altijd

Op 13 augustus 1961 werden Oost- en West-Berlijn in één nacht verdeeld door een grens van prikkeldraad. We volgen een groep mensen in Berlijn die op deze dag wakker worden in een nieuwe wereld. Een musical met liedteksten van Stef Bos. Linda Verstraten zie je op het podium van Musical Awards: the Kick-off in Checkpoint Charlie!

Dagboek van een Herdershond - Ploegen / Niet voor mij 

Dagboek van een Herdershond vertelt het verhaal over de jonge kapelaan Erik Odekerke, met 'onze' Op zoek naar Maria-winnares Nandi van Beurden.

Blind Date - Wacht op mij 

Blind Date gaat over het rampzalige datingleven van twee mensen die op zoek gaan naar liefde. Een voorstelling vol herkenbare situaties én gênante momenten, met Freek Bartels, Sanne Franssen en Brigitte Heitzer!

Charlie and the chocolate factory - Een brief voor Charlie / Land van je verbeelding

Na West End en Broadway opent de wereldberoemde Willy Wonka de poorten van zijn fabriek nu ook voor het eerst in Nederland. De cast van Charlie and the chocolate factory met de nummers 'Een brief voor Charlie' en 'Land van je verbeelding'.

Before After - Stil aan / Als we kiezen voor elkaar

In een intieme musical vol meeslepende ballads over liefde en identiteit, zie je in de hoofdrollen Desi van Doeveren en Coen Bril in Before After!

Marlijn Weerdenburg - Hoog aan de hemel

Een eerbetoon aan een aantal nationaal en internationaal musicalgrootheden die ons zijn ontvallen dit jaar. Het bekende 'Somewhere over the rainbow' vertaald door de veel te vroeg overleden Jan Rot en gezongen door niemand minder dan…Marlijn Weerdenburg.

De Mol en Paradijsvogel - Spreid je veren

De musical De Mol en de Paradijsvogel is het levensverhaal van de in 2004 overleden Albert Mol, die zichzelf durfde te zijn in het grijze naoorlogse Nederland.

Spring Awakening - Raak me 

Een indringend verhaal over jongeren die hun identiteit en seksualiteit ontdekken. De cast van Spring Awakening met het nummer ‘Raak Me.’

We hadden liefde, we hadden wapens - Strange fruit / Sinnerman

De musical We hadden liefde, we hadden wapens, gaat over de Amerikaanse de Amerikaanse burgerrechtenactivist Robert F. Williams.

Sweeney Todd - Sweeney Todd Medley

De door Stephen Sondheim geschreven klassieker Sweeney Todd, gaat over een ten onrechte veroordeelde barbier die in het 19de eeuwse Londen op zoek is naar wraak. In deze nieuwe productie keert Simone Kleinsma na bijna 30 jaar terug in de rol van Misses Lovett.

Les Misérables - Mijn droom / Nog een dag

Les Misérables komt met een vernieuwde versie terug in de Nederlandse theaters. Op het podium van Musical Awards: the Kick-off de première van de Nederlandse cast met onder andere Freek Bartels, Milan van Waardenburg, Vajèn van den Bosch, Channah Hewitt en Ellen Pieters.

Jim Bakkum en Bettina Holwerda - Grease Medley

Speciaal op het podium van Musical Awards: the Kick-off, met de dansers van de Lucia Marthas Institute For Performing Arts. Nog één keer: Jim Bakkum en Bettina Holwerda, met Grease!

Deel dit artikel