Tijdens Musical Awards, the Kick-off zie je verschillende voorproefjes van wat ons het komende seizoen te wachten staat. Titanic, Come From Away, The Sound of Music, The Rocky Horror Show, Tina de musical en Aladdin. Maar ook de kleinere musicals zoals Amélie, Spring Awakening en de spektakelmusical Dagboek van een Herdershond laten zich zien en horen. Bekijk hier alle optredens terug!

Naast alle optredens werden er ook drie eenmalige publieksprijzen uitgereikt. Het nummer 'Mijn Leven Is Van Mij' gezongen door Pia Douwes won de award voor favoriete musicalsong allertijden, Simone Kleinsma won de award voor favoriete musicalperformer allertijden en Soldaat van Oranje ging met de award naar huis voor favoriete originele Nederlandse musical allertijden.

Terug De Vloer Op - Paul Groot, Lone van Roosendaal, Brigitte Heitzer, Nandi van Beurden en Samir Hassan

We hebben er bijna 1,5 jaar op gewacht maar de Nederlandse theaters zijn eindelijk weer open! Om dat te vieren treden Paul Groot, Lone van Roosendaal, Brigitte Heitzer, Nandi van Beurden en Samir Hassan op met het speciaal door Jeremy Baker geschreven nummer ‘Terug De Vloer Op’. Bekijk de video bovenaan dit artikel.

Hij Gelooft In Mij - Zij Gelooft In Mij

In de musical over het leven van dé grootste volkszanger van ons land hoor je natuurlijk de hits ‘Bloed, zweet en tranen’, ‘Een beetje verliefd’ en natuurlijk ‘Zij gelooft in mij’. Bij ‘‘Musical Awards, the Kick-off’ is de man die in 2013 al een Musical Award won voor zijn rol als André Hazes: Martijn Fisher.

Titanic - In Elke Tijd / Vaar Door, Titanic

De gloednieuwe versie van de moderne klassieker Titanic. De Broadway-hit over het destijds grootste cruiseschip ter wereld werd onderscheiden met vele Tony Awards. Met Wieneke Remmers, Mariska van Kolck en René van Kooten op het Musical Awards, the Kick-off podium.

The Sound of Music - Do-Re-Mi

Afgelopen april won Nandi van Beurden in ‘Op zoek naar Maria de hoofdrol in deze musical. Samen met de familie Von Trapp vertelt zij het romantische verhaal over de kracht van liefde in een angstige tijd. Nu staat zij als Maria op het Musical Awards, the Kick-off podium.

Come From Away - Welkom op de Rots / Mijn Vlucht door de Lucht 

Het waargebeurde verhaal over hoop, humor en liefde in een crisissituatie wordt vanaf november verteld door Willemijn Verkaik, en de cast van Come From Away.

The Rocky Horror Show - Time Warp / Sweet Transvestite

De musical The Horror Picture Show is al jaren overal ter wereld een cult-hit. Dit sexy sprookje voor volwassenen met vette rockmuziek ging onlangs in première en werd juichend ontvangen. Het is een voorstelling waarbij eindelijk alles weer eens mag en waarbij U kunt meedoen. Bekijk het optreden van de Rocky Horror Show, met Sven Ratzke, Ellen Pieters, Samir Hassan en Esmee Dekker.

Zodiac - Vader en Dochter

Rene van Kooten en Dominique de Bont met een voorproefje uit Zodiac de Musical!

The Tina Turner Musical - Nutbush City Limits / Proud Mary

De musical over het leven van de ‘Queen of Rock ’n Roll’ is gemaakt in samenwerking met Tina Turner zelf. Het is het verhaal van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Een vrouw die uitgroeide tot een van de bestverkopende artiesten ter wereld en maar liefst 11 Grammy Awards won.

Diana en Zonen - Wijs mij niet af

20 jaar na haar dood vecht Prinses Diana voor het geluk van haar zonen. Diana probeert haar zonen bij elkaar te houden. Maar, is zij daarin vooral een moeder die haar opvoeding af wil maken, of een icoon dat wanhopig haar best doet om niet vergeten te worden? Je ziet Marlijn Weerdenburg en het ensemble van Diana & Zonen.

Alladin - Vriend als ik

Disney’s Aladdin (uitspraak is Nederlands!) is de grote Broadway musical over de charmante straatdief en de prachtige prinses Jasmine en is al jaren een daverend internationaal succes. Spring op het vliegende tapijt en ga met Aladdin op avontuur in een heel nieuwe wereld vol romantiek, kleur, vriendschap en verraad.

Amelie - De Vlucht van de  Bromvlieg / Dromen  Zijn Voor Dwazen

Het verhaal van de dromerige Amélie die probeert anderen liefde en vrolijkheid te brengen, met het mooie Montmartre in Parijs als achtergrond, werd wereldwijd direct omarmd. Na Broadway en West End is vanaf dit najaar Amélie voor het eerst als musical in ons land te zien, mét de bekende filmmuziek en Christanne de Bruijn als Amélie.

ONE de Musical - Wat Jij Voelt

Soy Kroon en Nienke Latten geven een voorproefje uit ONE de Musical tijdens Musical Awards, the Kick-off.

Dagboek van een Herdershond - Ze danste met de Edelman

Eind jaren ’70 zagen 6 miljoen mensen wekelijks in Dagboek van een Herdershond de avonturen van de jonge kapelaan Odekerke in het prachtige Limburgse heuvelland aan het begin van de twintigste eeuw. Deze iconische televisieserie wordt nu een spektakelmusical.

Spring Awakening - Alles is kut

In deze pop-rock musical staat de belevingswereld van jongeren centraal en uitten ze hun kritiek op de maatschappij met schuttingtaal en andere krachttermen.

14 de Musical - Ken je Plaats 

Bij nummer 14 denkt iedereen natuurlijk meteen aan één van Nederlands grootste iconen aller tijden. 14 de musical laat zien hoe de jonge Cruijff, een eigenwijze, gevoelige Amsterdamse jongen, uitgroeit tot een wereldster.

Deel dit artikel