Welke musical weet de stem van het publiek te winnen en wie gaat er naar huis met de meeste Awards? Woensdag 23 januari vond de 18e editie van het Musical Awards Gala plaats, live vanuit het RAI Theater in Amsterdam.

Het Musical Awards Gala is op deze pagina terug te kijken.

And the winner is...

Tijdens deze groots opgezette liveshow worden de prestigieuze Awards voor Nederlands grootste musicalsterren en beste producties uitgereikt, gepresenteerd door Frits Sissing. The Lion King wist de meeste stemmen van het publiek te winnen. Beide spelers uit de musical Evita, René van Kooten en Brigitte Heitzer wonnen de award voor 'Beste Mannelijke en Vrouwelijke Hoofdrol'.

The Addams Family won de award voor 'Beste Musical Groot' en de musical Selma Ann Louis won de award voor 'Beste Musical Klein'. Jochem Smit van You’re The Top, won de award voor 'Aanstormend Talent'. De award voor 'Beste Mannelijke Bijrol' ging naar Laus Steenbeeke (Woef Side Story) en de award voor 'Beste Vrouwelijke Bijrol' ging naar Jeannine La Rose (The Color Purple). Musicalster Pia Douwes reikte de Oeuvre Award uit aan Yan Tax.

The Greatest Showman

Met een spetterende openingsact, verzorgt door dé choreograaf van de film The Greatest Showman, en optredens van onder andere Mamma Mia, Evita, The Addams Family en nog veel meer! 

Op de rode loper zat de sfeer er al lekker in en liepen er zelfs 'Cats' op de loper... 

Een avond die je als echte musicalliefhebber niet mocht missen! 

Deel dit artikel