Musicalactrices Vajèn van den Bosch, Tessa Sunniva van Tol en Eva van der Gucht spelen dé musicaltest en komen erachter welke legendarische musical zij zijn. Broadway-klassiekers als Grease, Cats of toch Aladdin? 

Het Musical Awards Gala 2020 wordt op woensdag 22 januari om 20.35 uur uitgezonden op NPO 1.

Het gaat niet meer lang duren voordat de prestigieuze Musical Awards voor Nederlands grootste musicalsterren en beste producties worden uitgereikt. Kun je niet wachten? Kom dan alvast in de stemming met dé musicaltest, dit keer gedaan door musicalsterren Vajèn van den Bosch, Tessa Sunniva van Tol en Eva van der Gucht. 

De actrices zijn alle drie genomineerd voor een Musical Award: Vajèn van den Bosch voor beste vrouwelijke bijrol, Tessa Sunniva van Tol en Eva van der Gucht voor beste vrouwelijke hoofdrol. Vajèn speelt nu in de ontroerende feelgood musical 'Kinky Boots', Tessa speelt in de spectaculaire musical 'ANASTASIA' en Eva speelde in de komische musical ‘t Schaep met de 5 Pooten'. Tijdens de test komen we erachter dat Eva het liefst zestien katten wilt en Vajèn gedachten wil lezen... 

Speel zelf de musicaltest

Naast de drie musicalactrices kun jij ook zelf de musicaltest doen. Welke legendarische musical ben jij? Speel 'm nu! 

Deel dit artikel