Wat is Willemijn Verkaiks bizarste outfit, wat is de meest memorabele zoen van René van Kooten en wie is de gekste collega van Stanley Burleson? Voor de aftrap van 'Musical Awards, the Kick-off' blikken we terug met verschillende musicalperformers, en dat zorgt voor bijzondere en hilarische verhalen! 

Musical Awards, the Kick-off zie je zondag 29 augustus om 21.35 uur bij AVROTROS op NPO 1. 

Zondag 29 augustus staat in het teken van musicals! Volgend jaar worden tijdens het jubileumjaar voor de 20e keer de Musical Awards uitgereikt en als voorproefje worden er eenmalig drie unieke publieksprijzen uitgereikt tijdens de speciale live-uitzending van 'Musical Awards, the Kick-off'.

In de video bovenaan dit artikel spreken we musicalperformers die tijdens deze avond optreden. Wat hebben zij de afgelopen jaren meegemaakt en kunnen ze nog een aantal hilarische bloopers herinneren?

Bijzondere rituelen en moeilijke decorstukken

Musicalperformers Marlijn Weerdenburg, Stanley Burleson, Brigitte Heitzer, Renê van Kooten, WIllemijn Verkaik, Nyassa Alberta, Nienke Latten en Nandi van Beurden delen hun bijzonderste rituelen en verhalen over decorstukken die niet altijd meewerken.

Zo neemt René van Kooten altijd een groene appel mee en vindt Brigitte Heitzer het gewenst als haar mede collega's hun tanden poetsen voor de show. 

Al deze musicalartiesten kun je dit seizoen zien in het theater in verschillende musicals. Maar eerst krijg je tijdens 'Musical Awards, the Kick-off' een uniek voorproefje. 

Deel dit artikel